Un 2017 ple de nous projectes

Tot i que aquesta setmana començava amb un Blue Monday, a Manners hem encetat l’any ben positives. Els propers mesos ens espera molta feina i un seguit de projectes motivadors,alineats plenament amb els valors que integren la nostra marca.

A principis de març celebrarem les Jornades Internacionals #BCNvsODI, una iniciativa impulsada per l’Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona on es pretenen dibuixar diferents estratègies per combatre les manifestacions d’odi a través de les xarxes socials, ja sigui des de la vessant legal com preventiva.

El mateix mes farem una aposta pel medi ambient amb el European Conference On Sustainable Mobility At Universities, una jornada que reunirà a ponents destacats per parlar sobre la mobilitat sostenible als campus universitaris, i que s’organitza en col·laboració amb la UAB, una universitat pionera a Europa en aquesta matèria que aprofitarà la cita per presentar el "Projecte umob-life”.

Amb l’arribada del bon temps ens preocuparem per promoure el talent científic de casa nostra amb dos congressos. El primer l’EMBO Workshop sobre Medicina Molecular que se celebrarà a Sitges del 24 al 27 de maig amb el títol "Brown adiposetissue" i l’EMBO Conference "Generegulatory mechanisms in neural fate decisions” que ens portarà fins a Alacant del 7 al 10 de setembre per debatre sobre el futur de la Neurociència.

Per acabar d’arrodonir l’any, del 15 al 22 d’octubre la ciutat de Barcelona acollirà el 13è Congrés Internacional de conservació de Mosaics, una iniciativa del Servei d'Arqueologia de Barcelona que ens encarregarem d’organitzar a l’espai del Born Centre Cultural i al novembre serà el torn de lEFFUS "European Forum for Urban Security", una conferència internacional e interdisciplinària dedicada a la coproducció de polítiques de seguretat urbana i que s’impulsa des del Govern de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Com veieu tenim un 2017 ple de novetats i reptes que estem ansioses per encarar amb la millor actitud.