El Principal, un lloc perfecte per a menjars amb ponents

Organitzar un congrés de vegades pot semblar sota, cavall i rei: contactar amb els speakers, gestionar els seus vols i reserves d'hotel, preparar l'arribada ... Però un cop aquí, en plena voràgine de workshops i conferències, se'ns acaba oblidant que una bona acollida i estada és imprescindible perquè els participants, sobretot els estrangers, es portin una bona impressió de la ciutat i de pas, també de l'organització de l'esdeveniment. Per això, entre altres aspectes, resulta essencial escollir un bon espai per portar-los a menjar o a sopar.

Qui no vol que parlin bé de la seva pròpia empresa? Què hi ha millor que deixar satisfets als clients i rebre elogis i felicitacions per un treball ben fet? I ja se sap, la millor manera de conquerir a algú és a través de l'estómac, per això en Manners pensem en portar als nostres ponents a llocs espaiosos, amb encant i bon menjar, com El Principal.

Aquest restaurant del grup Tragaluz, situat al barri de l'eixample barceloní, resulta ideal per a grups, reunions o dinars d'empresa. Una casa senyorial, elegant i tranquil·la amb la millor atmosfera per entaular converses de treball i, per què no, crear vincles més enllà del que professional.

El Principal ofereix, a més, una cuina molt acurada, d'influència mediterrània i amb tocs innovadors acompanyada d'un servei acurat, així com exquisides propostes de coffe-breaks per a reunions, menús ad hoc, aperitius i còctels-sopar. I per facilitar els diferents formats de reunió disposa d'un sistema de panells per crear espais privats amb connexió WIFI, sistema d'àudio i projector, on celebrar presentacions de productes, rodes de premsa o qualsevol altre tipus d'esdeveniment amb un aforament total de fins a 500 persones. En definitiva, l'espai ideal per solucionar maldecaps a qualsevol empresa d'esdeveniments.